Tuotantotyöntekijä, Riihimäki

Kokoaikainen

Hausjärvi, Hyvinkää, Hämeenlinna, Loppi, Nurmijärvi, Riihimäki

Haku päättyy 24.6.2024

Pidätkö käsillä työskentelystä? Kiinnostaisiko työskentely mukavassa työyhteisössä mielenkiintoisten työtehtävien parissa?

Haemme nyt sahateollisuuden asiakkaallemme reippaita tuotantotyöntekijöitä Riihimäkeen. Tarvetta on useammalle motivoituneelle ja ahkeralle työntekijälle.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat sahateollisuuden työtehtävissä puukelojen sekä -lavojen tuotannossa. Työpisteestäsi riippuen työskentelet joko linjastolla erilaisten koneiden parissa, tai teet käsin tehtävää kokoonpanotyötä. Työssäsi hyödynnät apunasi erilaisia työkaluja, joten kokemus työkalujen käytöstä kuten rakentelusta, remontoinnista ja korjauksesta katsotaan eduksesi. Sinut perehdytetään tehtäviisi täysin, joten aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Tässä työssä ratkaisee reipas asenne sekä halu tehdä työnsä hyvin.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 2-vuorotyönä vuoroviikoin (aamuvuoro klo 6.00-14.30 ja iltavuoro klo 14.30-23.00), mutta toivomme sinulta myös valmiutta tarvittaessa 3-vuorotyöhön. Työ on kokopäiväinen, ja viikoittainen työaikasi on 40 h.

Arvostamme

  • Kiinnostusta käsillä tekemiseen
  • Motivaatiota oppia sahateollisuuden työtehtävät
  • Reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tuotantotyöntekijän työtehtävissä vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, ja työntekijänämme saat nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Työhakemuksen voit laittaa meille suoraan kotisivujemme kautta. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Adna Mohamed 
adna.mohamed@workpower.fi 

Avainsanat: Tuotantotyöntekijä, tuotantotyö, kokoonpanija, kokoonpanotyöntekijä, puuteollisuus, sahateollisuus

Ilmoitusnumero: 104295618

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus