Tuotantotyöntekijä Novacast Oy

Kokoaikainen

Pirkkala

Haku päättyy 11.6.2023

Etsinnässä innokas koulutettava tuotantotyöntekijä asiakkaallemme Novacast Oy:lle Pirkkalaan! Tarjolla olisi mielenkiintoinen työ tuotantotyöntekijänä alumiinivalimossa kokeneiden konkareiden opissa.

Kiinnostuitko? Hienoa, jatka lukemista!

Meistä
Novacast Oy on 1980 vuonna toimintansa aloittanut perheyritys. Yrityksen toimitiloissa Pirkkalassa valmistetaan alihankintana asennusvalmiita alumiinikomponentteja ja kokonaisuuksia eri asiakkaille sekä Suomeen että ulkomaille vientiin. Lisää yrityksen toiminnasta voit lukea osoitteesta: https://novacast.fi/

Olisiko tämä sinun työpaikkasi?
Työtehtävääsi kuuluu toimia kappaleenvaihtajana tuotannossa koneiden parissa. Työ on rutiininomaista kappaleiden vaihtoa ja tuotteiden laadun varmistamista, joten nautithan rutiininomaisesta työstä. Työnkuvaasi voi tulevaisuudessa lukeutua myös alumiinivalua, koneistusta ja/tai kokoonpanotöitä. Työ on käsillä tehtävää ja jalkojen päällä olevaa fyysistäkin työtä, joten nautithan fyysisestä työstä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo: 6–14 ja klo: 14–22 niin sanotusti viikko-viikko systeemillä. Hakijalta toivomme joustavuutta ja kykyä työskennellä molemmissa vuoroissa.

Arvostamme hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta ja järjestelmällistä työotetta, sillä tarkka toiminta valimossa on avainasemassa asiakastyytyväisyyden varmistamisessa. Toivomme aiempaa kokemusta teollisuusympäristössä toimimisesta ja olet motivoitunut kehittymään työssäsi. Eduksesi luetaan aiempi mahdollinen valimotausta ja/tai ohjelmointikokemus.

Mitä tarjoamme sinulle?
Pääset osaksi osaavaa ja ammattitaitoista työympäristöä ja tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille. Palkkaa maksamme aikaisemman osaamisesi mukaan.

Kuulostaako työ juuri sinun paikaltasi?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja sinulle antaa HR- konsultti Camilla Lehto, 040 516 9393

Avainsanat: 2-vuorotyö, kokoaikatyö, metallityö, tuotantotyö, teollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus