Tuotantotyöntekijä Mjösundiin

Kokoaikainen

Kaarina, Kemiönsaari, Paimio, Sauvo, Tarvasjoki, Turku, Salo, Parainen

Haku päättyy 12.2.2023

Etsitkö uutta työpaikkaa tai tarvitsetko uusia haasteita? Oletko valmis tekemään fyysistä työtä ja olet kiinnostunut teollisuusalasta? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Haemme nyt asiakkaallemme ahkeraa tuotantotyöntekijää Mjösundiin. 

Työnkuvaus:
Tuotantotyöntekijänä pääset tekemään teollisuuden erilaisia tuotantotöitä johon sisältyy esimerkiksi: Verhouslevyn ladontaa, saumaamista, laastin sekoittamista, rungon kiinnittämistä, tuotannon kirjaamista, ja muita avustavia tehtäviä. Työtä tehdään päivävuorossa 7-15.30 ja työtä on tarjolla 24-40 tuntia viikossa. Palkkaus on rakennustuoteteollisuuden työehtosopimuksen 2 luokan mukainen. 

 Toivomme sinulta:
– valmiutta työskennellä fyysisessä työssä
– halua oppia uutta
– kokemusta tuotantotyöstä tai vahvaa kiinnostusta alaa kohtaan
– reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on ainakin aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. 

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Vaikka et tulisi valituksi tähän tehtävään, voimme hakemuksesi avulla etsiä juuri sinulle sopivaa työtä. 

Lisätietoja:
Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!