Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Kokoaikainen

Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Vantaa, Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula

Haku päättyy 11.12.2022

Etsitkö monipuolisia metallialan työtehtäviä? Haluatko osaksi mukavaa työporukkaa?

Haemme nyt ahkeraa ja motivoitunutta tuotantotyöntekijää metalliteollisuuteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Tuusulaan.

Asiakkaamme on vuonna 2015 perustettu metallialan yritys, joka tekee tarkkuutta vaativia komponentteja ja pintakäsittelyitä teollisuuden tarpeisiin. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat erilaisissa tehtävissä metallituotteiden käsittelyn parissa. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa pinnan esivalmistelut ja pintakäsittelyt, sekä muut avustavat työtehtävät osaamisesi mukaan, kuten hitsaus ja hionta. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ja toivommekin, että sinulta löytyy innostusta kehittyä metallialan ammatilaisena. Tässä työssä ahkera ja tarkkaavainen työasenne sekä pitkäjänteisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia. Työsi sijoittuu päivävuoroon maanantaista perjantaihin ja käytössäsi on Teknologiateollisuuden työehtosopimus.

Arvostamme

  • Metallialan koulutusta ja/tai kokemusta 
  • Tarkkaa ja huolellista otetta työhösi
  • Reipasta ja oma-aloitteista työasennetta
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan työtehtävät

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten metallialan työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet. Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jatkavan työskentelyä suoraan heidän omilla kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!