Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen!

Kokoaikainen

Pirkkala

Haku päättyy 11.6.2023

Etsitkö monipuolisia tuotantotyöntekijän tehtäviä? Kiinnostaako sinua tuotanto- ja kokoonpanotyöt metalliteollisuuden parissa?

Asiakasyrityksemme on Pirkkalassa toimiva perheyritys, joka valmistaa monipuolisia alumiinikomponentteja isoille ja pienille asiakkailleen.

Työnkuva tiivistettynä
Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset alumiinipajan tuotanto- ja kokoonpanotyöt. Työtehtäviisi voi lukeutua hiontaa ja pakkausta, tiivisteiden asennusta, kasausta sekä kokoonpanoa. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi työnkuvaasi voi sisältyä erilaisia maalaustehtäviä ja alumiinin taivutusta, porausta ja sahausta. Työtä tehdään erilaisia työkaluja ja koneita hyödyntäen, joten eduksi luetaan aikaisempi kokemus käsityökalujen ja/tai koneiden käytöstä. Erityisiä koulutusvaatimuksia tässä tehtävässä ei ole, mutta soveltuva koulutus (esim. metallialan tai rakennusalan perustutkinto) antaa sinulle hyvät valmiudet työstä suoriutumiseen.

Sinut perehdytetään työhön täysin, joten kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, asenne ratkaisee. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, klo: 6–14 ja klo: 14–22, joten olethan joustava tyyppi. Työtunteja on tarjolla 40 h/vko ja työn aloitus on mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä!

Arvostamme
– työkokemuksen/harrastusten kautta kerrytettyä osaamista metallialan työtehtävistä
– kiinnostusta fyysistä ja rutiininomaista työtä kohtaan
– intoa ja halua oppia sekä kehittyä
– motivoitunutta, ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön

Toivomme, että olet käsistäsi kätevä, ja päästäsi terävä kaveri. Muita toivottuja ominaisuuksia työntekijällemme on: tarkkuus, huolellisuus ja luotettavuus. Toivomme että perustyökalujen käyttö on sinulle tuttua kauraa ja olisit hankkinut osaamisesi joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Aikaisempi koneiden käyttö- tai ohjelmointikokemus on ehdoton plussa, mutta ei välttämätöntä!

Tarjoamme sinulle
Pääset osaksi osaavaa ja ammattitaitoista työympäristöä ja tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn. Asiakasyrityksemme hoivassa pääset näyttämään taitosi ja/tai kehittämään osaamistasi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille. Palkkaa maksamme aikaisemman osaamisesi mukaan.

Lisätietoja
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta pikimmiten.

Tiedustelut WorkPowerin Camilla Lehto, p. 040 516 9393 arkisin klo 12–14 ajalla.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus