Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.3.2023

Etsimme Jyväskylässä sijaitsevaan asiakasyritykseemme metallialan tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet toimimaan peittausaltaan hoitotehtävissä, missä kappaleita nostetaan nosturilla peittausaltaaseen ja aineiden vaikutettua pestään painepesurilla, työtehtävään voi liittyä muita avustavia tehtäviä. 

Toivomme hakijan olevan oppimishaluinen ja käsistään kätevä, sekä hyvän asenteen omaava tekijä. Peittausaltaan hoitaminen edellyttää lisäksi huolellista työotetta. Työ on fyysistä ja vaatii hyvää peruskuntoa. Erityisiä koulutusvaatimuksia tässä tehtävässä ei ole, mutta esimerkiksi metallialan perustutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet työstä suoriutumiseen.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli yrityksen tilauskannat pysyttelevät nykyisellä tasollaan, töitä on tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Toimi pikaisesti, haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

HR-Konsultti Santeri Lahdelma

0406886545 / santeri.lahdelma@workpower.fi

Avainsanat: päivätyö, kokoaikatyö, tuotantotyö, teollisuus, metallityö, Jyväskylä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!