Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.8.2022

Etsimme Jyväskylässä sijaitsevaan asiakasyritykseemme metallialan tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet toimimaan peittausaltaan hoitotehtävissä, missä kappaleita nostetaan nosturilla peittausaltaaseen ja aineiden vaikutettua pestään painepesurilla, työtehtävään voi liittyä muita avustavia tehtäviä. 

Toivomme hakijan olevan oppimishaluinen ja käsistään kätevä, sekä hyvän asenteen omaava tekijä. Peittausaltaan hoitaminen edellyttää lisäksi huolellista työotetta. Työ on fyysistä ja vaatii hyvää peruskuntoa. Erityisiä koulutusvaatimuksia tässä tehtävässä ei ole, mutta esimerkiksi metallialan perustutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet työstä suoriutumiseen.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli yrityksen tilauskannat pysyttelevät nykyisellä tasollaan, töitä on tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Toimi pikaisesti, haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma

0406886545 / santeri lahdelma

Avainsanat: päivätyö, kokoaikatyö, tuotantotyö, teollisuus, metallityö, Jyväskylä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.