fbpx

Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Kokoaikainen

Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Pääkaupunkiseutu, Sipoo, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 26.9.2021

Nautitko käsillä tekemisestä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mahtava työporukka? 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeraa ja motivoitunutta tuotantotyöntekijää metalliteollisuuteen tikkaiden sekä työtasojen valmistukseen Sipooseen

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät erilaisten työtasojen ja tikkaiden osien valmistusta sekä kokoonpanoa. Aiempaa työkokemusta tuotantotyöstä tai kokoonpanosta et tarvitse, vaan riittää että olet innokas oppimaan uutta, sillä itse työ on melko yksinkertaista ja helposti opittavissa. Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES, ja viikoittainen työaikasi on 37,5h maanantaista perjantaihin liukuvalla työajalla klo 7.00-16.00 välillä.

Arvostamme

  • Reipasta ja motivoitunutta työasennetta
  • Halua oppia uutta ja kehittyä erilaisissa tuotannon ja kokoonpanon työtehtävissä

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin sekä mukavan ja avuliaan työyhteisön ympärillesi. Myös työpaikan kuntosali on vapaassa käytössäsi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: kokoonpanija, metallityöntekijä, tuotantotyöntekijä, kokoonpanoasentaja

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.