Tuotantotyöntekijä maalaamoon

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 14.8.2022

Etsitkö monipuolisia tuotantotyöntekijän tehtäviä? Haluatko osaksi mukavaa työporukkaa?

Haemme nyt ahkeraa ja motivoitunutta tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Helsinkiin. Aiempaa kokemusta tuotantotyöstä et tarvitse, sillä sinut perehdytetään tehtävään.

Asiakkaamme on vuonna 1990 perustettu kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka toimii Suomessa ja Virossa. He tarjoavat teollisuuden pintakäsittely-, asiantuntija- ja tuotekehitys- sekä kokoonpanopalveluita. Tällä hetkellä asiakasyrityksessämme työskentelee yli 100 alan ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisia tuotannon tehtäviä, kuten pakkaamista, lähettämistä sekä muovisten ja metallisten osien pohjakäsittelyä hiekkapuhalluslaitteella. Tehtävä sopii erityisesti käsillä tekemisestä nauttivalle. Sinut perehdytetään työhön täysin, joten aikaisempi kokemus teollisuudesta ei ole välttämätöntä. Työtä tehdään kahdessa eri vuorossa; aamuvuorossa klo 5.00-13.00 ja iltavuorossa klo 13.00-21.00.

Arvostamme

  • Motivaatiota ja halua oppia tuotantotyön salat
  • Tarkkaa ja huolellista työtapaa
  • Valmiutta 2-vuorotyöhön
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta

Tarjoamme sinulle

Asiakasyrityksessämme pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja tekemisen meininki ovat tärkeitä kulmakiviä. Työsuhteesi alkuun saat kattavan perehdytyksen. Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa hiekkapuhaltajan työtehtävissä. Työ alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Avainsanat: hiekkapuhallus, hiekkapuhaltaja, teollisuus, tuotantotyö, tuotantotyöntekijä, pienteollisuus, kokoonpano, kokoonpanija

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.