Tuotantotyöntekijä

Kokoaikainen

Äänekoski

Haku päättyy 28.10.2021

Haemme asiakkaallemme Hirvaskankaalle tuotantotyöntekijöitä erilaisiin metallintyöstötehtäviin

Työnkuva:

Tuotantotyöntekijänä pääset tekemään osaamistasosi mukaan erilaisia teollisuuden avustavia tehtäviä. Työhösi ja koneiden käyttöön saat hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten vaikka et olisi vielä alalla kokenut konkari, tämä työ voi hyvin sopia sinulle. Työ on 3-vuorotyötä ja sitä tehdään erilaisissa tehdasympäristössä. Työtä on tarjolla eri mittaisia pätkiä, joten se sopii myös sellaisille, jotka voivat ottaa vastaan lyhyempiäkin työsuhteita.

Työ edellyttää:

Aiempi kokemus teollisuuden työstä tai teollisuuden alan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Työ edellyttää kuitenkin kohtuullista/hyvää fyysistä kuntoa, koska työtä tehdään pääasiassa seisten. Arvostamme, mikäli olet aikaisemmin käyttänyt esim. trukkia, hallinosturia tai erilaisia kappaleen työstölaitteita.

Tarjoamme sinulle:

Nyt on mahdollisuus kerryttää työkokemusta ja osaamista eri työtehtävissä! Työ on mielenkiintoista ja työporukka on energinen sekä osaavia ammattilaisia täynnä, jotka perehdyttävät sinut tehtäviin. Myös työnjohtajat ovat tukenasi ja apunasi aina tarvittaessa.

Hakuprosessi:

Työt alkavat nopealla aikataululla sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelemme jo hakuajalla. Hae siis heti kotisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi. Laitathan hakemukseesi palkkatoiveesi ja kerrothan myös, mitä työhön liittyviä kortteja sinulla on voimassa.

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell elina.forssell@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.