fbpx

Tuotantotyöntekijä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 28.9.2021

Etsitkö uutta työpaikkaa tai tarvitsetko uusia haasteita? Oletko valmis tekemään fyysistä työtä ja olet kiinnostunut metallialasta? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Haemme nyt asiakkaallemme ahkeraa tuotantotyöntekijää Jyväskylään. 

Työnkuvaus:
Tuotantotyöntekijänä pääset tekemään osaamistasosi mukaan erilaisia teollisuuden avustavia tehtäviä. Työhösi sekä koneiden käyttöön saat hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten vaikka et olisi vielä alalla kokenut konkari, tämä työ voi hyvin sopia sinulle. Metallialan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ei ole tässä työssä välttämätön. Työn haastavuus määrittyy työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työtä on tarjolla joustavasti eri mittaisia pätkiä.

Toivomme sinulta:
– valmiutta työskennellä fyysisessä työssä
– halua oppia uutta
– kokemusta metallialalta tai vahvaa kiinnostusta alaa kohtaan
– reipasta asennetta

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta yrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Vaikka et tulisi valituksi tähän tehtävään, voimme hakemuksesi avulla etsiä juuri sinulle sopivaa työtä. 

Lisätietoja:
Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.