Tuotantotyöntekijä, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Kerava, Hämeenlinna, Janakkala, Loppi, Riihimäki, Nurmijärvi, Hausjärvi, Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää

Haku päättyy 26.3.2023

Etsitkö töitä kesäksi? Kiinnostaisiko monipuolinen, käsillä tehtävä työ mukavassa porukassa? 

Haemme nyt sahateollisuuden asiakkaallemme reippaita tuotantotyöntekijöitä kesän ajaksi Riihimäkeen. Aiempaa työkokemusta alan tehtävistä et tarvitse, vaan oppimishalu ja hyvä asenne riittävät, sillä sinut perehdytetään työhösi. Tarvetta on useammalle motivoituneelle ja ahkeralle kesätyöntekijälle.  

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät tehtäviä puun työstön ja avustavien sahateollisuuden töiden parissa. Työtä tehdään erilaisia työkaluja hyödyntäen ja osittain käsin, joten eduksesi onkin kokemus työkalujen käytöstä sekä esimerkiksi rakentelusta tai käsitöistä. Sinut perehdytetään työhösi perusteellisesti, joten kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Työsi on ajoittain hektistä, joten ethän säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin aluksi kahdessa vuorossa; päivävuorossa klo 6-14.30 ja iltavuorossa klo 14.30–23.00, mutta toivomme sinulta valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työtunteja on tarjolla 40h/vko. Työn aloitus- ja lopetuspäivästä sovimme joustavasti kunkin työntekijän kanssa erikseen. 

Arvostamme

  • Kiinnostusta käsillä tekemiseen
  • Normaalia peruskuntoa
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää työkokemustasi mielenkiintoisten sahateollisuuden työtehtävien parissa. Sen lisäksi saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, sekä kannustavan työyhteisön tuen. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä kesätyö juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188 

Avainsanat: Kesätyö, tuotantotyöntekijä, tuotantotyö, kokoonpanija, kokoonpanotyöntekijä, puuteollisuus, sahateollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!