Tuotantotyöntekijä, keikkatyö

Osa-aikainen

Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi

Haku päättyy 5.2.2023

Nautitko rutiininomaisesta työstä, jossa työpäiväsi kuluvat vauhdilla? Oletko innokas oppimaan uutta elintarvikealan työtehtävistä?
Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä keikkatyöhön elintarviketeollisuuteen Hyvinkäälle. Asiakas on vakavarainen ja luotettava alansa toimija, joka toivoo työntekijöidensä viihtyvän heillä pitkään.

Työpäiväsi
Tässä työssä työpäiväsi kuluvat elintarvikealan tuotantotyössä. Työ linjastolla on verrattain itsenäistä, mutta toimit kuitenkin osana tiimiä. Linjastolla on useampia työpisteitä ja työ on verrattain rutiininomaista seisten tehtävää työtä, esim. tuotteiden pakkaamista. Aamuvuorossa työskentelet klo 6.00-14.00, iltavuorossa klo 14.00-22.00 ja yövuorossa klo 22.00-06.00. Keikkalaisille on tarjolla vuoroja maanantaista sunnuntaihin ja eri vuoroissa. Vuoroja voi ottaa vastaan siten kuin ne sopivat omaan kalenteriin.

Arvostamme

  • Valmiutta työskennellä eri vuoroissa
  • Normaalia peruskuntoa
  • Motivaatiota oppia alan hommat
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Hygieniapassista on etua, mutta työnsaantisi ei jää siitä kiinni

Tarjoamme sinulle

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi

Avainsanat: pakkaaja, tuotantotyöntekijä, osa-aikainen, osa-aikatyö, keikkatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!