Tuotantotyöntekijä, keikkatyö

Osa-aikainen

Hyvinkää

Haku päättyy 21.8.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä keikkatyöhön elintarviketeollisuuteen Hyvinkäälle. Asiakas on vakavarainen ja luotettava alansa toimija, joka toivoo työntekijöidensä viihtyvän heillä pitkään.

Työpäiväsi
Tässä työssä työpäiväsi kuluvat elintarvikealan tuotantotyössä. Työ linjastolla on verrattain itsenäistä, mutta toimit kuitenkin osana tiimiä. Linjastolla on useampia työpisteitä ja työ on verrattain rutiininomaista seisten tehtävää työtä, esim. tuotteiden pakkaamista. Aamuvuorossa työskentelet klo 6.00-14.00, iltavuorossa klo 14.00-22.00 ja yövuorossa klo 22.00-06.00. Keikkalaisille on tarjolla vuoroja maanantaista sunnuntaihin ja eri vuoroissa. Vuoroja voi ottaa vastaan siten kuin ne sopivat omaan kalenteriin.

Arvostamme

  • Valmiutta työskennellä eri vuoroissa
  • Normaalia peruskuntoa
  • Motivaatiota oppia alan hommat
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Hygieniapassista on etua, mutta työnsaantisi ei jää siitä kiinni

Tarjoamme sinulle

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla lähes 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 

Avainsanat: pakkaaja, tuotantotyöntekijä, osa-aikainen, osa-aikatyö, keikkatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.