Tuotantotyöntekijä kalateollisuuteen

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 21.8.2022

Nautitko fyysisestä työstä ja siitä, että työpäiväsi kuluvat nopeasti? Haluatko osaksi mukavaa työporukkaa?

Haemme nyt asiakkaallemme motivoitunutta ja ahkeraa tuotantotyöntekijää kalateollisuuteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Aikaisempaa kokemusta alalta et tarvitse, sillä sinut opetetaan työhösi.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät erilaisia kalatuotannon tehtäviä, kuten ruotojen nyppimiskoneen käyttöä, kalojen pakkaamista sekä kalanleikkuuta ja trimmaamista käsin veitsellä. Työsi on ajoittain hektistä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Viikoittainen työaikasi on 37,5h ja työ tapahtuu kolmessa vuorossa; aamuvuorossa klo 6-14, iltavuorossa klo 14-22 sekä yövuorossa klo 23-7. Työssäsi pärjäät suomen tai englannin kielellä.

Arvostamme

  • Reipasta ja ahkeraa työasennetta
  • Motivaatiota oppia kala-alan työtehtävät
  • Kykyä työskennellä kiireisessä työympäristössä
  • Valmiutta 3-vuorotyöhön
  • Hygieniapassia, mutta se ei ole välttämätön

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi sekä rennon työyhteisön ja mukavat työkaverit. Lisäksi käytössäsi ovat asiakkaamme kuntoilutilat. Tässä työssä pääset oppimaan uutta ja kehittymään monipuolisten kalankäsittelyn työtehtävien parissa. Työ alkaa puolen vuoden vuokratyösuhteena, minkä jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jatkavan työskentelyä heidän omilla kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188 

Asiasanat: kalankäsittelijä, elintarviketyöntekijä, elintarviketeollisuus, tuotanto, tuotantotyöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.