fbpx

Tuotantotyöntekijä kalateollisuuteen

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 26.9.2021

Nautitko fyysisestä työstä ja siitä, että työpäiväsi kuluvat nopeasti? Oletko halukas oppimaan uutta?

Haemme nyt asiakkaallemme motivoitunutta ja ahkeraa tuotantotyöntekijää kalateollisuuteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Aikaisempaa kokemusta alalta et tarvitse, sillä sinut opetetaan työhösi.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät erilaisia kalatuotannon tehtäviä, kuten ruotojen nyppimiskoneen käyttöä, kalojen pakkaamista sekä kalanleikkuuta ja trimmaamista käsin veitsellä. Työsi on ajoittain hektistä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Viikoittainen työaikasi on 37,5h ja työ tapahtuu kolmessa vuorossa; aamuvuorossa klo 6-14, iltavuorossa klo 14-22 sekä yövuorossa klo 23-7. Työssäsi pärjäät suomen tai englannin kielellä.

Arvostamme

  • Reipasta ja ahkeraa työasennetta
  • Motivaatiota oppia kala-alan työtehtävät
  • Kykyä työskennellä kiireisessä työympäristössä
  • Valmiutta 3-vuorotyöhön
  • Hygieniapassia, mutta se ei ole välttämätön

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi sekä rennon työyhteisön ja mukavat työkaverit. Lisäksi käytössäsi on asiakkaamme kuntoilutilat. Tässä työssä pääset oppimaan uutta ja kehittymään monipuolisten kalankäsittelyn työtehtävien parissa. Työ alkaa puolen vuoden vuokratyösuhteena, minkä jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jatkavan työskentelyä heidän omilla kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Asiasanat: kalankäsittelijä, elintarviketyöntekijä, elintarviketeollisuus, tuotanto, tuotantotyöntekijä

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.