Tuotantotyöntekijä Haukipudas

Kokoaikainen

Haukipudas, Ii, Kempele, Kiiminki, Oulu, Yli-Ii

Haku päättyy 10.7.2022

Etsitkö monipuolisia tuotantotyöntekijän tehtäviä? Kiinnostavatko kokoonpanotyöt sekä käsillä työskentely?

Haemme nyt mekaanisen metsäteollisuuden asiakkaallemme reippaita tuotantotyöntekijöitä Haukiputaalle. Aiempaa työkokemusta alasta et tarvitse, vaan oppimishalu ja hyvä asenne riittävät, sillä sinut perehdytetään työhösi. Tarvetta on useammalle motivoituneelle ja ahkeralle työntekijälle.  

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät pääasiassa erilaisten puupaukkausten valmistamista. Työtä tehdään erilaisia työkaluja hyödyntäen ja eduksesi onkin kokemus käsityökalujen käytöstä. Sinut perehdytetään työhön, joten kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Työsi on ajoittain hektistä, etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin aluksi kahdessa vuorossa; päivävuorossa klo 6-14.30 ja iltavuorossa klo 14.30–23.00, mutta odotamme sinulta valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työtunteja on tarjolla 40h/vko ja työn aloitus on mahdollisimman pian. 

Arvostamme

  • Kiinnostusta käsillä tekemiseen
  • Normaalia peruskuntoa
  • Motivaatiota oppia alan työtehtävät
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä alansa suurimmassa vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme ammattitaitoisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae rohkeasti! 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma

santeri.lahdelma@workpower.fi

040 688 6545

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.