Tuotantotyöntekijä

Kokoaikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 4.6.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Seinäjoelle tuotantotyöntekijää vaihteleviin työtehtäviin.

Etsimme motivoituneita työntekijöitä liittymään tiimiimme Seinäjoella sijaitsevaan asiakasyritykseen. Asiakas on terästen esikäsittelypalveluja tarjoava yritys. 

Työpäiväsi

Haemme nyt useampaa dynaamista ja ripeää työntekijää eri tehtäviin, jotka voivat sisältää jäysteenpoistoa, pakkausta, varastotehtäviä, koneistusta, särmäystä tai koneiden käyttöä hakijan taitojen mukaan. Tehtävät ovat kahdessa vuorossa, ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työskentelymahdollisuuden huippuluokan laitteiden parissa.

Arvostamme teknisen alan opintoja tai työkokemusta, mutta tärkeintä on oikea asenne ja into tehdä töitä. Työn aloitus- ja kestoajankohdat voidaan joustavasti sopia työntekijän tarpeiden mukaan, ja tarjoamme mahdollisuuden aloittaa työt välittömästi.

Toivomme sinulta

  • Halua työskennellä teollisuuden parissa
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Reipasta ja innokasta asennetta
  • Halua löytää pitkäaikaisen työpaikan, jossa voit kehittyä alasi ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset ottamaan ensiaskeleesi teollisuudessa ja tutustumaan alan työtehtäviin käytännössä. Saat tueksesi osaavan ja mukavan tiimin. Lisäksi työssä on hyvät kehittymismahdollisuudet omien toiveidesi ja kykyjesi mukaan. Asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen alun puolivuotisen vuokratyösuhteen jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille rohkeasti kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

Jemina Mänty, HR-Trainee / jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398

Avainsanat: tuotantotyöntekijä, teollisuus, kokoaikainen työ

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus