Tuotantotyöntekijä elintarviketeollisuuteen

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Nurmijärvi

Haku päättyy 9.10.2022

Etsitkö monipuolista ja vastuullista työtä elintarviketeollisuuden parissa? Haluaisitko työskennellä mukavassa työyhteisössä Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä?
Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista tuotantotyöntekijää elintarviketeollisuuteen Helsinkiin. Asiakkaamme on elintarviketeollisuuden uusi toimija, joka toimii eettisen ja ekologisen ruoantuotannon aallonharjalla tarjoten pitkäaikaisia työpaikkoja tuotantotöiden parissa. 

Työpäiväsi
Työpäiväsi kuluvat elintarvikealan tuotantotöissä sekä niiden valvonnassa nokkahenkilön asemassa. Työskentelet automaattisen kerrosviljelylaitteiston parissa valvoen prosessia ja varmistat tuotannon sujuvuuden. Hyödyksesi on kiinnostus elintarvikealaan, vastuuntuntoisuus sekä aloitekyky. Aikaisempaa kokemusta elintarvikealasta et välttämättä tarvitse, sillä tässä työssä asenne ratkaisee. Viikoittainen työaikasi on 40h ja työt sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista perjantaihin.

Arvostamme

  • Organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta
  • Motivaatiota ja innokkuutta oppia alan työtehtävät
  • Rohkeutta ottaa tilanne haltuun 

Tarjoamme sinulle

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla lähes 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990

Avainsanat: pakkaaja, tuotantotyöntekijä, osa-aikainen, osa-aikatyö, keikkatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.