Tuotantopäällikkö ORIMA-TUOTE OY:lle

Kokoaikainen

Lahti, Orimattila

Haku päättyy 3.7.2022

Tuotantopäällikkö ORIMA-TUOTE OY:lle

Orima-Tuote Oy on kotimainen metallialan yritys, jonka toiminta on alkanut jo vuonna 1960. Tuotanto ja pääkonttori sijaitsevat Orimattilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Orima-Tuote Oy:n asiakkaat sijaitsevat pohjoisessa Euroopassa ja ratkaisumme sijoittuvat maailmanlaajuisesti. Toiminta perustuu osaavaan henkilökuntaan ja haluun kehittyä yhdessä asiakkaidensa kanssa. Yhtiön liikevaihto on 14 M€. Lue lisää yhtiöstä: Orima-Tuote Oy

Tuotantopäällikön työnkuva

Tuotantopäällikkönä toimit avainroolissa ja raportoit yhtiön toimitusjohtajalle sekä olet osa yhtiön johtoryhmää. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä niin tuotannonsuunnittelun, työnjohdon, tuotannon kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa.

Pääasialliset vastuualueesi:

 • tuotantoprosessin organisointi
 • työympäristön ja henkilöstön kehittäminen
 • toimitusvarmuuden ja laadun varmistaminen
 • hankintatoimen johtaminen, toimittajien valvonta ja yhteistyön sujuvuuden varmistaminen
 • tuotantoon ja hankintoihin liittyvien kulujen budjetointi, seuraaminen ja kehittäminen
 • tuotannon investointiprojektien laatiminen ja toteutus

Tuotantopäällikkönä menestyt, kun

 • Sinulla on kyky hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia
 • Omaat aiempaa kokemusta tuotannon työnjohdon tai tuotannonsuunnittelun tehtävistä, ja sinulla on ymmärrystä metalliteollisuuden tuotannon ohjaamisesta
 • Olet aktiivinen ja positiivisesti esihenkilötyöstä motivoituva jämäkkä persoona
 • Sinulla on vahva ymmärrys tuotantoprosesseista ja hankintatoimen tehtävistä sekä kyky ylläpitää vahvaa tuloksenteon tahtotilaa
 • Olet tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava joukkuepelaaja
 • Olet innostava, oma-aloitteinen ja muutos-/kehitysmyönteinen
 • Sytyt haasteista ja osaat viedä uusia toimintamalleja käytäntöön
 • Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot (suomi/englanti)
 • Koulutukseltasi olet teknisesti suuntautunut (esim. Insinööri/DI)

Orima-Tuote Oy työnantajana

Orima-Tuote Oy on kotimainen vakavarainen yhtiö, joka on viime vuodet tehnyt kasvua menestyksekkäästi, mutta hallitusti. Yhtiöllä on katse tulevaisuuteen sekä uskallusta ja halua kehittyä myös tulevaisuudessa. Yhtiöllä on työntekijöilleen käytössä palkitseva tulospalkkiojärjestelmä. Lisäksi yritys tarjoaa työntekijöilleen työsuhde-etuina vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä lounas- ja kulttuuriedut.

Hakuprosessi:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta alla olevalle yhteyshenkilölle. Käännythän yhteyshenkilön puoleen, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen. Valittava henkilö palkataan suoraan Orima-Tuote Oy:n palvelukseen ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi tähän tehtävään liittyen sekä ennen kaikkea motiiveistasi ja tahtotilastasi. Lisääthän myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä:

Yhteydenotot vk 25–26

Niina Riikonen, Asiakkuuspäällikkö

niina.riikonen@workpower.fi

045 111 0029

 

Avainsanat: ohutlevyteollisuus, tuotantopäällikkö, Päijät-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.