Tuotantopäällikkö M-Lightille Muurameen

Kokoaikainen

Muurame

Haku päättyy 17.7.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme M-Lightille tuotantopäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Muurameen. 

M-Light Oy on kotimainen perheyritys, joka kuuluu osaksi Suomalaista Hahle konsernia. Suunnittelemme ja valmistamme valaisimet tuotantoyksikössämme Muuramessa yli 15-vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kiinteästi asennettavat sisä- ja ulkovalaisimet sekä vaativien tilojen valaisimet. M-Light Oy tekee yhteistyötä suurten Eurooppalaisten valaisinvalmistajien kanssa, joka mahdollistaa suurten sekä vaativien projektien toteuttamisen tuotteillamme. Kaikki tuotteemme on valmistettu tarkkojen EU:n kriteerien mukaisesti sekä tuotteissamme on huomioitu Pohjoismaiset olosuhteet.

Työtehtäväsi?

Tuotantopäällikkön positio yrityksessä on osittain uusi, joten työtehtävät räätälöidään yhdessä tiimin kanssa sopimaan vastaamaan parhaiten sinun osaamistasi. Perustehtäviin kuuluu kuitenkin mm. työnohjaaminen- ja järjestely, laadunvarmistus, ostojen tekeminen, sekä pääset mukaan ERP-käyttöönoton projektiin tekemään suunnittelua ja toteuttamista. 

Mitä toivomme sinulta?

 • Kokemusta tuotannon johtamisesta tai vaihtoehtoisesti työnjohdollisista tehtävistä relevantilla alalla esimerkiksi teollisuudessa tai rakennusalalla.
 • Valmiutta ”pistää hanskat käteen” ja hypätä tarvittaessa myös omien tehtävien ulkopuolelle
 • Työtehtävässä ollaan tiivisti yhteistyössä myynnin ja tuotannon tekijöiden kanssa, niin odottamme hakijalta sujuvia viestintätaitoja
 • Näppäryyttä järjestelmien käyttöön, aiempi kokemus ERP-järjestelmien käytöstä on plussaa
 • Taitoa toimia tiimissä ja työskennellä ammattitaitoisesti sidosryhmien kanssa
 • Itsenäistä ja järjestelmällistä työskentelyotetta – voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat sujuvasti ja varmasti
 • Halua oppia ja kehittää omaa osaamista –> vaikkei kokemuksesi täsmäisi jokaisen kohdan kanssa tässä vaiheessa, erityisen tärkeää on todellinen halua kehittyä menestyväksi ammattilaiseksi tässä tehtävässä

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle?

 • Monipuoliset työtehtävät räätälöitynä sinulle sopivaksi
 • Avoimen, nuorekkaan sekä mukavan työyhteisön, jossa hyvä työilmapiiri on tärkeä osa työntekoa, ja jossa sinun osaamistasi arvostetaan
 • Kiinteän kuukausipalkan
 • Kannustavan tulospalkkausmallin

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivomme, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, HR-koordinaattori Santeri Lahdelma vastaa mielellään kysymyksiisi, p. 040 688 6545 tai santeri.lahdelma@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.