Tuotantopäällikkö, Lappeenranta

Kokoaikainen

Lappeenranta

Haku päättyy 28.7.2024

Etsimme nyt asiakkaallemme kehitysorientoitunutta ja toimeentarttuvaa Tuotantopäällikköä Lappeenrantaan – mikäli omaat korkeakoulutaustaa esimerkiksi tuotannon tai rakennustoimen aloilta ja haluat kehittyä alan tehtävien parissa, tämä tilaisuus voi olla juuri sinulle! Aloitus tehtävässä on sovittavissa joustavasti loppuvuodelle 2024. Lue tehtävästä lisää alta, ja mikäli kuvaus herättää mielenkiintosi, jätä hakemuksesi meille hakemuslinkin kautta.

Työtehtävät:

 • Resursointilaskenta
 • Työvuorojen ja lomien suunnittelu
 • Aktiivinen osallistuminen työsuojelu- ja työturvallisuustoimintaan
 • Henkilöstöjohtaminen

Edellytämme:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esimerkiksi tuotantoinsinööri tai rakennusmestari)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Lisäksi arvostamme jo kerrytettyä aikaisempaa työkokemusta relevantilta alalta (esimerkiksi konepaja- tai puusepänteollisuuden parista).

Tehtävässä menestyäksesi olet:

 • Kehitysorientoitunut ja toimeentarttuva
 • Kunnianhimoinen urastasi ja sen tavoitteista
 • Avarakatseinen ja ratkaisukeskeinen
 • Omat vahvuutesi tiedostava

Muuta tietoa:

 • Aloitus: Sovittavissa joustavasti loppuvuodelle 2024
 • Sijainti: Lappeenranta
 • Palkkaus: Noin 3500-4000€/kk. Keskustelemme palkkauksesta henkilökohtaisesti potentiaalisten, rekrytointiprosessissa etenevien henkilöiden kanssa

Asiakasyrityksemme on perinteikäs suomalainen perheyritys ja merkittävä erityistuotannon alan toimija.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta mahdollisuudelta?

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja CV:si vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Tiia Haimakainen sähköpostitse osoitteessa tiia.haimakainen@workpower.fi.

Ilmoitusnumero: 102557954

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus