Tuotanto-/varastotyöntekijä The Good Guys Kombucha

Osa-aikainen

Pirkkala

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme asiakkaallemme The Good Guys Kombuchalle reipasta ja hyvän asenteen omaavaa tuotantotyöntekijää/varastotyöntekijää Pirkkalaan.

Työnkuvaus ja edellytykset
Työnkuvaasi tulee sisältymään kombuchan pullotusta, tilausten keräystä, lavoittamista, laputusta, verkkokauppatilausten pakkaamista, tilausten toimituksia sekä siivoamista. Kyseessä on osa-aikainen työ, viikkotyöaika minimi 16/vko, työt sijoittuvat alkuviikkoon. Palkkaus panimoalan TES mukaan. Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Eduksesi luetaan elintarvikealan koulutus tai aikaisempi vastaava työkokemus. Sinulta tulee löytyä hygieniapassi tai vaihtoehtoisesti sinun tulee suorittaa se hyväksytysti ennen työn alkamista. Työssä pärjätäksesi sinulta tulee löytyä takataskustasi ajokortti ja mieluiten myös hygieniapassi. Edellä mainittujen asioiden lisäksi toivomme sinulta löytyvän reipasta ja iloista asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Mitä työ tarjoaa
Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja mahdollisuuden työhön, jossa on mahdollisuus työskennellä pidempäänkin ja kasvaa kombuchan valmistamisen ammattilaiseksi. Työnkuvasi on monipuolinen ja työ on mahdollista sovittaa esimerkiksi opiskeluiden ohelle helposti. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja WorkPowerin HR-tiimi on tukenasi koko työsuhteen ajan.

Kiinnostuitko?
Täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Työt voit aloittaa heti.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Jonna Kanerva, 045 139 7492

Avainsanat: elintarviketyö, tuotantotyö, varasto, osa-aikainen, Pirkkala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.