Tuotannonohjaaja VTA Tekniikka Oy

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Sastamala, Valkeakoski, Ylöjärvi

Haku päättyy 10.12.2023

Etsimme nyt VTA Tekniikalle Pirkkalaan vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANNONOHJAAJAA

Meillä asiakkaamme VTA-Tekniikka Oy etsii kokopäivätyöhön tuotannonohjaajaa. VTA-tekniikan toimialaa ovat liikkuvan kaluston kuormankäsittelylaitteiston suunnittelu ja rakennus. Yritys on tunnettu ja luotettu pitkän linjan toimija, joka panostaa kehitykseen vastatakseen asiakkaiden nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin. Yrityksellä on suht´ tuoreet toimitilat Pirkkalassa läntisen kehätien varrella. 

Tehtävänkuvaus

Haemme Sinua varmistamaan kilpailukykyisen valmistus- ja varustelutoimintamme kehityksen ja kasvun jatkumisen Pirkkalan yksikössämme. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa parhaiden käytäntöjen jalkauttamiseksi.

Tehtävässäsi kehität raskaan kaluston asennus- ja valmistustoiminnan prosesseja, välineitä, menetelmiä ja henkilöstöä. Vastaat oman osastosi n. 15 henkilön päivittäisestä työnohjauksesta. 

Raskaan kaluston toimialan tuntemus on selkeä etu, samoin mahdollinen kokemus kokoonpano-/konepajaympäristöstä. Toivomme, että Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai muuta kautta hankittua osaamista. Työkielenä tehtävässä on suomi.

Henkilönä olet joustava, luotettava ja aktiivinen joukkuepelaaja. Kykenet pitämään liikkeessä useampia asioita rinnakkain, työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja systemaattinen. Olet tottunut toimimaan erilaisten sidosryhmien kanssa, asenteesi on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä hyvällä työporukalla. Työ on monipuolista ja pääset kehittämään ja kehittymään työssäsi.  Työhösi sinulla on oman asiantuntevan tiimisi ja organisaation tuki taustalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä vakituisena työntekijänä. Lisää kotisivuilla VTA-Tekniikka Oy. 

Kuulostaako työ juuri sinun paikaltasi tai haluat kuulla lisää?

Rekrytointi toteutetaan yhdessä WorkPowerin kanssa. Lähetä hakemus www.workpower.fi tai ota suoraan yhteyttä HR-konsultti Jonna Kanervaan, jonna.kanerva@workpower.fi tai p. 045 139 7492. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Avainsanat: tuotannonohjaaja, tuotantoinsinööri, työnjohtaja, pitkäaikainen, kokopäivätyö, konetekniikka, tekniikka, raskas kalusto, Pirkkala, Tampere, Pirkanmaa.

Ilmoitusnumero: 88683372

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus