Tuhoeläinteknikko Delecon

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 3.7.2022

Tuhoeläinteknikko Tampere
– Onko sinulla hakusessa vaihteleva työ ihmisten parissa vakituisella sopimuksella?
– Olet käsistäsi näppärä, et kavahda korkeita paikkoja tai ötököitä?

Tuhoeläinhallinta Delecon Oy on kotimainen nopeasti kasvava tuhoeläinhallintaan ja -torjuntaan erikoistunut yritys, nyt haussa on kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle tuhoeläinteknikkoa.

Mikä homma?
Työhön kuuluu monipuoliset tuhoeläinten torjuntatehtävät sekä tarkastukset yritys- ja yksityisasiakkaiden parissa. Päivittäinen työ muodostuu itsenäisesti aikataulutetuista käynneistä asiakkailla. Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta tai kokemusta, koulutamme tehtävään. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus suorittaa tuholaistorjujan tutkinto työn ohessa. Satunnaisesti työssä voi olla lyhyitä kotimaan työmatkoja illaksi kotiin-ajatuksella.

Mitä toivomme sinulta?
Etsinnässä henkilö, jolla työnteon asenne kohdallaan ja kohtaat asiakkaat arvostavasti ja taidolla. Hyvä olisi olla eräänlaista pelisilmää asiakkaiden parissa toimiessa heille vaikeiden asioiden parissa. Työssä tarvitaan ammattiosaamisen ja huolellisuuden lisäksi ongelmanratkaisukykyä, organisointitaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Eduksi on jos sinulla on kokemusta rakennusalan työtehtävistä ja työturvakortti. Lisäksi sinulla tulisi olla kohtalaiset IT-taidot (s-posti ja Office) raportointiin, englannin kielen taitoa sekä B-ajokortti.

Mitä tarjoamme sinulle?
Me tarjoamme sinulle puolestamme hyvän työpaikan nuorekkaassa yrityksessä, jossa ei tarvitse pokkuroida. Rennot työkaverit ja itsenäisen työn, jossa on mahdollisuus ansaita hyviäkin summia osaamisesi mukaan, palkkaus on pohja + provisio. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Miten edetä tästä?
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä HR-konsultti Jonna Kanerva, p.045 139 7492, jonna.kanerva@workpower.fi Kanerva. Hakemukset osoitteeseen www.workpower.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avainsanat: rekrytointi, kokopäivätyö, Tampere, liikkuva työ, tuholaistorjuja, tuhoeläinteknikko

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.