Trukkikuski, Riihimäki

Kokoaikainen

Riihimäki

Haku päättyy 17.7.2024

Työnkuvaus:

Haemme asiakasyrityksellemme trukkikuskia sahatavaran pariin Riihimäelle. Työ pitää sisällään isoilla noin 16tn trukeilla työskentelyä ulko- sekä sisätiloissa. Työssä siirrellään sahatavaraa ja lastataan sitä autoihin sekä kontteihin. Töitä tehdään arkipäivisin, joko klo 6:00 alkavassa vuorossa tai klo 14:00 alkavassa vuorossa. Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta ulkotrukilla ajosta, vaikka työhön annetaankin kattava perehdytys. Plussaa on myös aikaisempi kokemus pyöräkuormaajalla työskentelystä. Työhön vaaditaan voimassa oleva työturvakortti.

Odotamme sinulta:

– Reipasta asennetta
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta

Tarjoamme sinulle:

– Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen sekä siihen kuuluvat lisät ja ylityöt
– Mahdollisuuden edetä logistiikan alalla
– Laadukkaat työvaatteet

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Tommi Suhonen
tommi.suhonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Santeri Turunen
santeri.turunen@workpower.fi

Avainsanat: varasto, logistiikka, Riihimäki, trukki

Ilmoitusnumero: 107404746

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus