Trukkikuski

Kokoaikainen

Lahti, Orimattila

Haku päättyy 30.6.2024

Kiinnostaisiko sinua työskennellä työpaikassa, jossa työt tehdään ammattimaisella otteella, mutta jossa arvostetaan myös rentoa työilmapiiriä sekä hyvää huumoria? Mikäli vastasit kyllä, jatkathan lukemista.

Haemme Orimattilassa sijaitsevalle asiakkaallemme trukkikuskia!

Tehtävän kuvaus:

Etsimme ammattitaitoista ja luotettavaa trukkikuskia liittymään tiimiimme. Työtehtäväsi keskittyvät pääasiassa vastapainotrukilla ajamiseen, joka sisältää lastaus- ja purkutehtäviä. Työtä tehdään arkipäivisin päivävuorossa. Varsinkin sesonkiaikaan saatat myös kohdata ajoittaista kiirettä, joten hyvästä paineensietokyvystä on apua, sillä työ edellyttää tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä myös kiireen keskellä. Jos olet ahkera, auttavainen ja positiivisen työotteen omaava tiimipelaaja, voit olla etsimämme henkilö.

Toivomme sinulta

 • Aikaisempaa kokemusta vastapainotrukin ajamisesta
 • Kykyä itsenäiseen, huolelliseen ja turvalliseen työskentelyyn
 • Perustason tietotekniset taidot katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset näyttämään taitosi sekä kehittämään osaamistasi. Kyseessä on ainakin aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta työhön valitulla tekijällä voi olla mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille vuokratyösuhteen päättyessä.

WorkPower on aidosti välittävä vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara.

Hakuprosessi

Jos mielestäsi olisit juuri etsimämme trukkikuski ja haluat liittyä tiimiimme, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta järjestelmäämme! Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana. Asiakasyrityksestä kerromme enemmän työhaastattelun yhteydessä.

  Lisätietoja

  HR-koordinaattori Maiju Majamaa
  maiju.majamaa@workpower.fi
  040 653 7398

  Avainsanat: logistiikka, trukki, vastapainotrukki, trukkikuski, lastaaminen, purkaminen

   

  Ilmoitusnumero: 104300389

  Hae työpaikkaa

  WorkPower ❤️ vuokratyö

  Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

  Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

  WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

  Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

  Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

  Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

  Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

  Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

  Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

  Jätä avoin hakemus