Trukkikuski

Kokoaikainen

Äänekoski

Haku päättyy 17.7.2022

Haemme trukkikuskia Earthpac Oy:lle Äänekoskelle.

Earthpac tarjoaa puu-, kuitu-, ja muovipakkausten lisäksi erilaisia asiakaskohtaisia varastointi- ja logistiikkapalveluita. Pakkaustuotteet valmistetaan valtakunnallista palvelua varten viidessä tehdasyksikössä. Äänekosken, Kouvolan, Lieksan, Hämeenlinnan ja Kruunupyyn yksiköt kattavat maantieteellisesti Suomen, mutta pakkaukset kulkevat rajattomasti kansainvälisessä logistiikassakin. Earthpac on alalla kasvava toimija, mutta asenne ja yrityksen juuret ovat pysyviä. Haapajärvi on edelleen yrityksen kotipaikka. Hallinnollista ja myyntitoimintaa on Haapajärven lisäksi myös Oulussa ja Nurmijärvellä.

”Luottamuksemme toimintatapamme tuomaan pitkän aikavälin menestykseen perustuu Arvoihin, Asenteeseen ja Asiantuntijuuteen. Kolmen A:n lisäksi toimintaamme määrittää vastuullisuus. Toimimme sertifioidusti ympäristövastuun osalta, ja sosiaalinen vastuu on osa Earthpacin arkipäivää. Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työympäristön. Vastuullisuuden ketjun eheyden nimissä vaadimme myös sidosryhmäämme noudattamaan eettisiä toimintatapoja.”

Työnkuvaus:

Saat ajaa paljon trukilla, lajitella tavaraa sekä lastata ja purkaa kuormia. Työ vaatii järjestelmällisyyttä ja reippautta. Pysyt helposti tilanteen tasalla, osaat toimia itsenäisesti ja haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. 

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen, vauhdikkaan työn ja mukavat työkaverit. Työ on aluksi vuokratyösuhde ja osaavalla henkilöllä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. Saat myös osaavan HR-tiimin tuen kaikkiin työsuhteisiin liittyviin asioihin. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Työt alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy. Ole nopea!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma / santeri.lahdelma@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.