fbpx

Trukkikuski

Kokoaikainen

Äänekoski

Haku päättyy 26.9.2021

Haemme asiakkaallemme trukkikuskia Äänekoskelle. 

Työnkuvaus:

Työ sisältää trukilla ajoa, lajittelua sekä tavaroiden lastausta ja purkua, joten edellytämme sinulta aiempaa kokemusta trukilla ajamisesta. Toivomme, että olet järjestelmällinen, reipas ja oma-aloitteinen työntekijä. Sinulla on myös halu sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Tehtävä edellyttää työturvallisuuskorttia, trukkikortti katsotaan eduksesi. Työ on vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen, vauhdikkaan työn ja mukavat työkaverit. Palkkaus 10 – 11 €/h välillä. Työ on aluksi vuokratyösuhde ja osaavalla henkilöllä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. Saat myös osaavan HR-tiimin tuen kaikkiin työsuhteisiin liittyviin asioihin. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell / elina.forssell@workpower.fi

HR-koordinaattori Riikka Remes / riikka.remes@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.