Traktorin kuljettaja Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Haku päättyy 26.5.2022

Oletko maan mainio traktorikuski vailla hommia? No nyt niitä olisi tarjolla!

Etsimme asiakasyrityksellemme traktorinkuljettajaa maanajoon Pirkanmaan seudulle.  

Ajoon on tulossa uudehko traktori ja peräkärry-yhdistelmä, joten hienoa olisi, jos olisit ajellut traktorilla jo vähän aikaisemminkin, jotta sujuu sitten peruuttelut ja vähän tiukemmatkin käännökset. Etsinnässä on siis hieman kokemusta omaava tieturva – ja työturvallisuuskortin omistava kuljettaja – ja plussaahan muuten on, jos taskusta löytyy näiden lisäksi myös C- kortti!

Kohteet tulevat sijaitsemaan Pirkanmaan alueella, joten oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Satunnaisia reissuhommia saattaa myös olla tiedossa, mutta majoitus hoituu asiakasyrityksen puolesta. Palkka pohjautuu tekijän kokemukseen, infra-alan työehtosopimusta kuitenkin noudattaen. Mahdollisuus tehdä myös pidempää päivää maanantaista torstaihin, joten tiedossa on vapaita kesäviikonloppuja!

Maanajoa tiedossa hyvälle tekijälle koko kesäksi ja hommien sujuessa mutkattomasti, halutessasi töitä voi olla mahdollista jatkaa myös syksymmällä!

Mikäli tehtävä kuulosti kuin sinulle tehdyltä, laita rohkeasti hakemusta tai soita HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee välittävä ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.