Torninosturinkuljettaja Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 12.8.2022

Etsimme torninosturinkuljettajaa Tampereelle!

Edellytämme hakijalta tietenkin torninosturin kuljettajan pätevyyttä ja ennen kaikkea kokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinun tuleekin siis olla rauhallinen ja varmaotteinen kuljettaja, joka hoitaa elementtien nostot huolellisesti ja kokemuksen tuomalla varmuudella. 

Kyseessä on asiakasyrityksemme uudis- kerrostalokohde Tampereen keskustan kupeessa. Työ alkaa elo-syyskuun vaihteessa – ja tässä seuraa paras osuus; työmaa on vasta alkanut ja hommia onkin tarjolla suoraan loppuvuoteen asti. Tämän jälkeen työt jatkuvat halutessasi seuraavalla työmaalla. Palkkaa maksamme aina kuskin ajotaitojen sekä Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Huolehdithan vielä, että voimassa oleva työturvallisuuskortti on takataskussa ennen töiden aloitusta.

WorkPower on vuodesta 2003 toiminut kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys. Työsuhteesi ajalle saat käyttöösi laadukkaat varusteet, sekä välittävän ja nuorekkaan HR-tiimimme tuen.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tai soittele lisätietoja tehtävästä. Puheluusi vastaa täällä päässä HR-koordinaattori Katri Mäkinen, p. 040 832 4363

avainsanat: torninosturi, kuljettaja, Tampere, rakennusala, torninosturinkuljettaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.