Torninosturinkuljettaja Nokialle

Kokoaikainen

Nokia, Tampere

Haku päättyy 22.7.2022

Torninosturinkuljettaja Nokialle!

Etsimme asiakasyrityksellemme torninosturinkuljettajaa Nokialle. Hommat lähtee käyntiin todennäköisesti viikolla 35, eli työtä on tarjolla elo-syyskuun vaihteesta aina joulukuulle saakka – pitkä keikka siis luvassa! Ajopelinäsi Nokialla toimii Liebher 185hc 31 metrisellä puomilla.  

Edellytämme: 
– torninosturinkuljettajan pätevyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia 
– kokemusta vastaavista töistä 
– vastuullista ja itsenäistä otetta työhön 

Työaikasi tulee sijoittumaan arkipäiville klo 7–15.30 välille ja palkkaa maksamme aina Rakennusalan TES:in mukaan, ajotaitoisi tietty huomioiden. Rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti palkan päälle maksamme myös matkakorvauksia!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä hakemusta – lisätietoja tehtävästä antaa Hr-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower on kotimainen perheyritys, joka on toiminut alalla vuodesta 2003. Tällä hetkellä Pirkanmaan rakennuksilla kauttamme työskentelee liki 300 työntekijää. Koko työsuhteen ajan työntekijöiden tukena on välittävä ja energinen raksatiimi, joka on nopeasti tavoitettavissa aina aloituspäivästä lopetuspäivään!

avainsanat: torninosturikuljettaja, Nokia, Pirkanmaa, rakennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.