fbpx

Torninosturinkuljettaja kerrostalotyömaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 6.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme torninosturinkuljettajaa kerrostalotyömaalle Tampereelle!

Työ alkaa alkukeväällä, maaliskuussa 2022 ja töiden arvioitu kesto on noin kolme kuukautta. Työkohde sijaitsee Tampereen Amurin kaupunginosassa, joten kohteeseen kulkeminen onnistuu näppärästi niin julkista liikennettä kuin omaa autoa käyttäen. Etsimällämme torninosturinkuljettajalla tulisi olla alan koulutuksen lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä huolellinen ja tarkka ote työhön. Työajat sijoittuvat normaalisti arkipäiville ma-pe kello 7-15.30 ajalle, mutta välillä työpäivät saattavat kuitenkin venyä ja tässä tapauksessa kuljettajalta toivotaan pientä joustoa työaikojen suhteen. Palkan maksamme tekijän ammattitaidon mukaan Rakennusalan TESiä käyttäen.

Tietoja torninosturista:
-Liebherr 200 EC-h 
-Koukkukorkeus 44 metriä
-Ulottuma 40 metriä
-Nosturin alusta on kiinteä

Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen heti verkkosivujemme kautta tai ota suoraan yhteyttä HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426 / jasmi.hietanen@workpower.fi

Avainsanat: Avoimet työpaikat, torninosturinkuljettaja, keikkatyö, Tampere, Pirkanmaa, WorkPower

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.