Torninosturin alamies Tampereelle

Kokoaikainen

Pirkkala, Tampere

Haku päättyy 19.8.2022

Torninosturin alamies Tampereelle

Asiakasyrityksemme etsii alamiestä kerrostalotyömaalle runkovaiheeseen. Alamiehenä toimit taakankiinnittäjänä, eli tehtäviisi kuuluu esimerkiksi elementtien kiinnitystä nosturin koukkuun, kaiteiden laitto sekä mahdollisesti pieniä tukitöitä. Tässä tehtävässä pärjätäksesi tulee sinulla olla varmaakin varmemmat työotteet, sekä jo aikaisempaa kokemusta alamiehen tehtävistä.

Palkkaa maksamme aina työehtosopimusta noudattaen, mutta kokemuksesi huomioon ottaen, joten kerrothan jo hakemuksessasi osaamisestasi! Rakennusalan TES:in mukaan maksamme lisäksi myös matkakorvaukset, lisäksi muistathan, että voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiselle.

Tarjolla on harvinaista herkkua – kyseisellä Pirkkalassa sijaitsevalla työmaalla tarve on muutamaksi viikoksi heinäkuussa, mutta tämän jälkeen on tiedossa jo seuraava työmaa – tekijää haetaan siis tosi tarkoituksella pitkäaikaiseen pestiin!

Jos olet etsimämme henkilö, ole rohkeasti yhteydessä tai jätä suoraan hakemus sivujemme kautta! Puhelimeen vastaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363.


WorkPower on vuodesta 2003 toiminut perheyritys. Tällä hetkellä Pirkanmaan rakennuksilla kauttamme työskentelee liki 300 työntekijää. Koko työsuhteenajan työntekijöiden tukena on välittävä ja energinen raksatiimi, joka on nopeasti tavoitettavissa aina aloituspäivästä lopetuspäivään!

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.