Torninosturin alamies

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 27.5.2022

Onko sinulla alamieskoulutus ja satut olemaan töitä vailla? Siinä tapauksessa jatkahan lukemista! 

Etsimme asiakasyrityksellemme nosturin alamiestä!

Toimit nosturikuskin apuna ja nostoapuvälineiden tarkastukset sekä oikeaoppiset kiinnitystavat kuuluvat työtehtäviisi, joten kokemusta vastaavista hommista täytyisi jo löytyä – alan koulutus katsotaan tietenkin eduksesi. Plussaa on, jos satut olemaan vieläpä sellainen harvinaisuus, kuin alamiestaitoinen rakennustyöntekijä, jolta sujuisi työmaalla vähän muutkin hommat! Hyvälle tekijälle hommia voi nimittäin olla tarjolla pidempäänkin.

Työaika raksalla on pääsääntöisesti arkisin 7–15.30, ja palkkaa maksamme tekijälle tietenkin aina kokemuksen mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Matkakorvaukset kotoa työmaalle kuuluvat tietty palkkasi päälle, kuljet töihin sitten autolla, kävellen, juosten tai vaikka uiden.

Luemme mielellämme jo hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi, mutta viimeistään haastattelun yhteydessä jutellaan lisää osaamisestasi. Ja muistathan myös, että taskusta löytyvä, voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower on alalla liki 20 vuotta toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöalan yritys. Tampereen toimipisteen ammattimainen ja välittävä HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.