Torninosturin alamies

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.6.2022

Etsimme asiakkaallemme nosturin alamiestä työskentelemään nostureiden pariin!

Työn kuvaus:
Tässä työssä pääset työskentelemään alamiehenä torninosturin parissa. Työsi sisältää pääsääntöisesti erilaisten elementtien laittamista nosturiin, kaiteiden laittoa ja mahdollisesti pieniä tukitöitä. Tässä työtehtävässä pärjätäksesi sinun tulisi kyetä toimimaan hyvin nosturin parissa. Mikäli työt luistavat mallikkaasti, sinun on mahdollista saada tästä pidempiaikainen pesti itsellesi.

Työsuhde:
Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaikasi tulisi olemaan 7–15.30. Työn aloitus kesällä 2022. Työn edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Korttikoulutuksia pääset kurkkaamaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi

Palkan maksamme osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti, joten kerrothan palkkatoiveesi ja taidoistasi enemmän hakemuksessasi. Työsuhteeseen kuuluu Rakennusalan TES mukaisen palkan lisäksi matkakorvaukset.

WorkPower:
WorkPower on kotimainen perheyritys, joka aloitti toimintansa Tampereella vuonna 2003. Tällä hetkellä Pirkanmaan rakennuksilla kauttamme työskentelee liki 300 työntekijää. Koko työsuhteenajan työntekijöiden tukena on välittävä ja energinen raksatiimi, joka on nopeasti tavoitettavissa aina aloituspäivästä lopetuspäivään!

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Tarkempia lisätietoja sinulle antaa Myyntikonsultti Ira Martin p. 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, nosturi, alamies, rakennustyöntekijä, raksa, rakennusala, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.