Toimistotyöntekijä

Kokoaikainen

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä

Haku päättyy 8.7.2022

Työnkuvaus:

Haemme asiakasyrityksellemme toimistohenkilöä Siilinjärvelle.  Tehtäviisi kuuluu erilaiset toimistotehtävät, kuten rahtikirjojen kirjauksia sekä yhteydenpitoa asiakkaisiin ja työntekijöihin. Rahtikirjoja syötetään järjestelmään joten työssä on jonkun verran suorittavaa työtä. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työtehtävä on määräaikainen vuoden loppuun saakka.

Odotamme sinulta:

– Järjestelmällisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta
– Aikaisempaa kokemusta alalta tai tehtävään soveltuvaa koulutusta
– Reipasta asennetta ja hyvää paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle:

Mukavan työporukan ja HR-tiimimme tuen työsuhteesi ajalle, saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja osaamista vastaavan palkkauksen. Työ on määräaikainen, ja sopii myös henkilöille jotka kaipaavat lisää työkokemusta CV:n uran alkuvaiheilla.

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi

Avainsanat: toimistotyö, rahtikirjaukset, taloushallinto

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.