Toimistosihteeri Harjavaltaan, KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Harjavalta

Haku päättyy 24.3.2023

Haemme asiakkaallemme toimistosihteeriä kesätöihin Harjavaltaan.

Työnkuva:
Työnkuvaasi kuuluu erilaiset toimistosihteerin tehtävät. Toimistosihteerinä vastaat päivittäisistä toimistopalveluista, kuten dokumentoinnista, arkistoinnista, työaikatuntien keräilystä ja syötöstä sekä erilaisista taloushallinnon tehtävistä. 

Työtä tehdään joustavasti päivävuorossa 7–16 välillä. Aloitus on huhtikuun alkupuolella ja työtä on tarjolla heinä-elokuulle.

Työssä menestyminen edellyttää:
Olet työssäsi tarkka ja itseohjautuva sekä sinulla on positiivinen asenne tekemiseen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, eli esimerkiksi Excelin käyttö sujuu. Englannin kielen taito on plussaa, mutta ei pakollista. Arvostamme myös alalle sopivaa koulutusta ja mahdollista työkokemusta, mutta voit olla myös esimerkiksi alan opiskelija. Tarvitset työssäsi myös työturvallisuuskorttia, joten olethan valmis suorittamaan sen, mikäli et vielä sellaista omista.

Tarjoamme sinulle:
Saat työhösi kattavan perehdytyksen työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi alla näkyvään sähköpostiin tai suoraan kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Kysyttävää?
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: toimistotyö, toimistosihteeri, toimistotyöntekijä, Harjavalta, excel

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!