Toimistoinsinööri sairaalatyömaalle Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.6.2022

Asiakasyrityksemme etsii toimistoisinööriä sairaalatyömaalle!

Asiakasyritys on vuosia alalla toiminut ammattitaitoinen perheyritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen luotettavaa ja laadukasta rakennuspalvelua. Keväällä 2022 alkava kohde tarvitsee osaavan toimistoinsinöörin, ja juuri sinulla on mahdollisuus hakea tähän. Tule työkaveriksi tiiviiseen, ammattimaiseen ja kasvavaan porukkaan! Etsimme asiakkaallemme toimistoinsinööriä ja työmaalla töitä olisi tarjolla vähintään vuodeksi ellei pidempäänkin. Tällä työmaalla pääset osaksi kannustavaa työyhteisöä, jossa on mahdollista kasvaa alan ammatilaiseksi. Mikäli olet oma-aloitteinen ja motivoitunut oppimaan uutta, tämä paikka voisi olla sinulle se oikea! Voit olla opintojesi loppusuoralla, urasi alkuvaiheilla tai kerryttänyt jo enemmänkin kokemusta, asenne ja halu oppia ratkaisevat jo paljon.

Työnkuva:

Työtehtäväsi koostuvat mm. urakkalaskennasta, hankinnasta, kilpailutuksista, laskutuksen valmistelusta, materiaalien keruusta sekä projektien valmisteluista yhdessä työnjohdon ja työpäällikön kanssa. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi osaavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Lopullinen tehtävänkuva muokkautuu oman osaamisesi mukaisesti ja tietysti projektin etenemisen tahtiin työnkuva saa etenemisen mukaan npäivitystä. Työaika on 7:00-15:30. Palkan maksamme aina osaamisesi ja koulutuksesi mukaisesti. 

Edellytykset:

Voit olla jo kokenut konkari tai vastavalmistunut tekijä, etsimme ennen kaikkea organisointitaitoista ja motivoitunutta henkilöä, jolla on halu päästä kehittymään työssään. Asiakaspalvelutaidot sekä aiempi kokemus katsotaan eduksi, sillä tehtävään liittyy yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa insinöörin (AMK, DI) koulutusta, AutoCAD osaamista sekä sujuvaa Excelin käyttöä. Eduksesi katsotaan 3D-win ja tietomallintamisen osaaminen. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä työskennellä myös englanniksi. Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

Hakuprosessi: 

Tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksellemme. Rekrytoijana toimii WorkPower, lisätietoja tarvittaessa Ira Martinilta, numerosta 040 6766383. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti osoitteessa www.workpower.fi tai alla olevasta linkistä. Muistathan liittää hakemukseen palkkatoiveesi ja aikaisemman kokemuksesi rakennusalalta!

Avainsanat: insinööri, rakennus, rekrytointi, kokopäivätyö, työmaa, Pirkanmaa, Tampere, toimistoinsinööri

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.