Toimistoassistentti

Kokoaikainen

Harjavalta, Kokemäki, Säkylä, Köyliö, Eura, Ulvila

Haku päättyy 4.6.2023

Etsimme kansainvälisesti toimivalle asiakkaallemme toimistoassistenttia Köyliöön

Haussa on tiimipelaajaa avustavan myynnin ja taloushallinnon tehtäviin. Toimistoassistenttina työnkuvasi on monipuolinen ja vastaat mm. tilausten käsittelystä ja asiakaspalvelusta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tavaran lähettämistä ja kuljetusten järjestämistä sekä saapuvan tavaran vastaanottamista ja kirjaamista. Toivomme sinulta aitoa halua palvella asiakkaita sekä suomen että englannin kielellä, alalle soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta toimiston työtehtävistä. 

Työssäsi olet käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen sekä nautit monipuolisesta toimenkuvasta. Olet helposti lähestyttävä, palveluhenkinen ja positiivinen persoona. Toivomme sinulta löytyvän taloushallinnon osaamista ja halua työskennellä numeroiden parissa. Esimerkiksi ostolaskujen kirjaus reskontraan kuuluu tehtäviisi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä. Kyseessä on päivätyö, jota pääset tekemään joustavasti liukumien avulla. Aloitus on sovittavissa tilanteesi mukaan ja perehdytys tehtävään on kattava. 

Kiinnostuitko? 

Kyseessä on rekrytointi suoraan asiakkaamme työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa.

Mikäli olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja haluat työskennellä monipuolisessa tehtäväkentässä, lähetä hakemuksesi meille viimeistään 14.5.2023.

Lisätietoja työtehtävästä antaa HR-konsultti, Eve Uusisalo p. 040 655 2232 tai eve.uusisalo@workpower.fi 

Avainsanat: taloushallinto, Köyliö, reskontra, toimistoassistentti, päivävuoro

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus