Toimistoassistentti

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 10.12.2021

Etsimme sähköalan asiakasyrityksellemme järjestelmällistä ja tarkkaa toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakasyrityksemme on erikoistunut omakotitalokohteiden sähköurakointiin, suunnittelusta asennuksiin asti. Yritys on perustettu vuonna 2013.

Työnkuvasi on auttaa työnjohtajia ja sähkösuunnittelijoita hallinnollisissa asioissa. Hallinnoit päivittäistä sähköpostia, kartoitat työmaiden työväline,- ja varustetarpeita ja teet tilauksia. Vastaat monipuolisesti juoksevista asioista ja helpotat johdon ja asiantuntijoiden arjen sujuvuutta. Tiimissäsi työskentelee 7-8 henkilöä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää peruskäsitystä toimistotyöstä, perusjärjestelmien sujuvaa hallintaa (Microsoft Office). Plussaa on, mikäli sinulla on tuntemusta sähköalasta tai teknistä osaamista.

Työssä edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja (excel, word).

Työaika klo 7-15.30. Työ on suunniteltu alkavaksi heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi myös aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut pidämme koronatilanteen vuoksi videohaastatteluina. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Juuli Viitala / juuli.viitala@workpower.fi

Avainsanat: assistentti, toimisto, toimistotyö, kokoaikatyö, tampere 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.