Toimisto- ja kotisiivooja Lohjalle

Osa-aikainen

Lohja, Vihti

Haku päättyy 16.8.2021

Kiinnostaako sinua joustava, monipuolinen työ siivousalalla? Haemme nyt asiakasyrityksellemme siivoojaa työskentelemään Lohjan ja toisinaan Lohjan lähiseutujen kuten Vihdin ja Nummelan alueilla. Työn aloitus mahdollisimman pian, mutta kuitenkin joustavasti.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu yksityiskotien sekä muiden tilojen kuten toimistojen ja muiden samankaltaisten kohteiden siivoamista. Töitä on tarjolla 3-5 päivänä viikossa. Sinun on siis mahdollista työskennellä osa-aikaisesti tai täysituntisesti (37,5h/vko). Toivomme, että olisit kiinnostunut pitkäaikaisesta työskentelystä tai vähintään 3 kuukauden työsuhteesta. 

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin muun muassa imurointia, lattioiden pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä. Työajoista voidaan neuvotella, mutta työskentely tapahtuu kuitenkin pääsääntöisesti virka-aikoina eli noin klo 8-17 välillä arkipäivisin. Toimistotiloja voi halutessaan siivota hyvin aikaisinkin aamulla tai illemmalla, mutta kotisiivoukset asettuvat päiväsaikaan. Työtä tehdään usein pareittain ja toisinaan itsenäisesti.

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla B-ajokortti työn liikkuvan luonteen vuoksi. Auton saa käyttöön asiakasyritykseltämme ja sillä liikutaan yksin tai työparin kanssa. Halutessasi voit liikkua myös omalla autolla. Koska töitä tehdään toisinaan pareittain, arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja iloista asennetta. Toivomme hakijalta myös suomen kielen taitoa. 

Toivomme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Kaikenlainen aiempi kokemus kotisiivouksesta tai toimistosiivouksesta katsotaan eduksi. Työkokemus kotisiivouksesta työnä ei ole täysin välttämätöntä, mutta ymmärrystä ja omaa ”kotikokemusta” esim. tarkasta imuroimisesta, vessan ja kaakeleiden pesemisestä, pöytien ja pölyjen pyyhkimisestä huolellisesti ym. tulisi löytyä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja huolellinen työote sekä vastuuntunto!

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia kohteita on useita ja ne vaihtelevat toimistoista kotisiivouksiin. Työssä ei myöskään tule tylsää, sillä saat itsellesi mukavan työparin tekemään kanssasi hommia ja päivät menevät hujauksessa! Saat asianmukaiset siivousvälineet ja -aineet käyttöösi ja palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. 

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi täysituntinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Työn aloitukseen kuulu hyvä perehdytys. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aikaisintaan aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@workpower.fi

Tiedustelut tehtävää koskien mieluiten viestitse.

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.