Töihin teollisuuteen!

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Tampere, Jyväskylä, Pori, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 31.12.2023

Olisiko aika vaihtaa uusiin työtehtäviin? Kiinnostaisiko teollisuuden monipuoliset työmahdollisuudet?

Haemme nyt teollisuuden alalle erilaisia osaajia – vahvuutesi voi olla esimerkiksi erilaisissa asennustehtävissä, metalliteollisuudessa tai tuotantotyön parissa.

Tarjoamme työmahdollisuuksia erityisesti Uudenmaan, Pirkanmaan, Satakunnan ja Keski-Suomen alueilla. Etsimme teollisuuden ammattilaisia myös kasvavissa määrin muillekin paikkakunnille, kuten Etelä-Karjalaan, Savoon ja Päijät-Hämeeseen.

Työllistämme teollisuuteen muun muassa: 

  • sähkö-, automaatio-, kunnossapito- ja mekaanisia asentajia
  • koneenasentajia ja huoltoteknikkoja
  • hitsaajia ja levyseppiä
  • ajoneuvo- ja raskaan kaluston asentajia
  • kokoonpanotyöntekijöitä
  • maalareita
  • CNC-koneistajia
  • sorvaajia, särmääjiä ja prässäreitä
  • prosessi- ja tuotantotyöntekijöitä
  • sekä runsaasti muita teollisuuden tekijöitä!

Hakuprosessi

Kerro meille aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lähetä meille hakemuksesi ja kerro tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Pyrimme etsimään sinulle soveltuvan työpaikan ottaen huomioon toiveesi niin työtehtävistä, sijainnista kuin työvuoroistakin!

Eikö työnhaku ole juuri nyt kohdallasi ajankohtainen?

Otamme huomioon myös hakijat, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esim. puolen vuoden-vuoden kuluttua, joten tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Ilmoitusnumero: 84002195

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus