Timpurin apulainen Kangasalle

Kokoaikainen

Kangasala, Tampere

Haku päättyy 25.7.2022

Etsimme timpurille kaveria Kangasalle

Oletko sinä jo hieman kokemusta omaava, rakennusalan tuleva ammattilainen? Asiakasyrityksemme Kangasalla etsii tositarkoituksella timpurille apulaista – ja nyt on muuten luvassa useammaksi kuukaudeksi hommia!

Työtehtäviisi tulee kuulumaan mm. metallirankaisten väliseinien rakennusta sekä levytystä. Sinun ei tarvitse olla valmis timpuri, mutta jonkun verran kokemusta rakennusalasta on hyvä löytyä, jotta työkalut pysyvät käsissä. Pääsääntöisesti työskentelet kaverin kanssa, mutta eduksesi tietenkin on, jos tarvittaessa pystyt jo vähän itsenäisempäänkin työskentelyyn. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, sekä halua oppia ja kehittyä alalla – tässä siihen on nimittäin oiva tilaisuus.

Työaika on mukavasti arkipäivisin 7–15.30, ja palkkaa maksamme Rakennusalan TES:in mukaan, kokemuksesi tietenkin huomioiden. Myös matkakulut tulevat palkkasi päälle! Töitä voidaan aloitella joustavasti silloin, kun sinulle sopii, mutta voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiselle.  

Jos tehtävä kuulosti omalta, laita rohkeasti hakemusta tai soita lisätietoja! Puhelimeen vastaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower on vuodesta 2003 toiminut kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys. Meiltä saat työsuhteesi ajalle käyttöön laadukkaat varusteet, sekä välittävän HR-tiimin tuen. 

avainsanat: rakennus, timpuri, apulainen, rakennustyöntekijä, Tampere, Kangasala 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.