Timpuri

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Espoo

Haku päättyy 13.12.2022

Löytyykö sinulla useamman vuoden kokemus timpurin töistä? Haluatko työskennellä Uudenmaan alueella? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä! Etsimme nyt kokeneita ja työhöntarttuvia timpureita asiakasyrityksillemme Uudellemaalle

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Haemme kokeneita ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään timpurin tehtävissä tehokkaasti sekä itsenäisesti, että tiimissä. Edellytämme hakijoilta ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työntekoon, sekä rakennuspiirrustusten lukutaitoa. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita, joten toivomme, että sinulla löytyy kokemusta molemmista. Tämän lisäksi toivomme, että sinulta löytyisi omia työkaluja. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä tehtävän kannalta. Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuus, sillä työmaat eivät aina sijaitse julkisen liikenteen varrella. Tehtävässä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:
Tässä on arvokas mahdollisuus päästä tekemään timpurin monipuolisia töitä! Me tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, sekä kaikki tarvittavat työvarusteet. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle.  

Hakuprosessi:
Me haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi heti tulemaan! Kuvailethan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, raksa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!