Timpuri

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 28.6.2022

Hei sinä monitaitoinen Timpuri

Oletko sinä etsimämme hyvän asenteen omaava ja timpurin töistä kokemusta kerryttänyt ammattilainen? Etsimme  pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille juuri sinua! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Olet rautainen ammattilainen rehdillä työotteella. Kykenet itsenäiseen työhön ja luovaan ongelmanratkaisuun. Työssä olet ahkera ja suunnitelmallinen, ja tulet hyvin toimeen myös tiimissä. Tehtävä edellyttää rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä kertynyttä kokemusta kirvesmiehen eri työtehtävistä. Sinulla tulisi olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi toivottavaa olisi, että sinulta löytyisi omia työkaluja. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työmaat eivät välttämättä sijaitse aina julkisen liikenteen varrella.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessäsi pääset tekemään monipuolisesti eri kirvesmiehen työtehtäviä. Palkkaus toteutuu rakennusalan työehtosopimuksen sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme myös turvalliset työvaatteet sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan jo tänään ja kerro osaamisestasi! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmista työtehtävistäsi sekä mielenkiinnostasi.
Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nina Dansk 
nina.dansk@workpower.fi
040 4828989 (arkisin 10-16)

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.