Timpuri Uudellemaalle

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Espoo, Helsinki

Haku päättyy 6.12.2023

Moikka! Etsitkö töitä Uudenmaan alueelta? Löytyykö sinulla kokemusta kirvesmiehen töistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt osaavia ja työhöntarttuvia kirvesmiehiä asiakasyrityksillemme Uudellamaalla

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Olet kokenut ja rautainen ammattilainen, joka pystyy työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissä. Työssä olet ahkera ja joustava omatoimisuutta unohtamatta. Edellytämme rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä kertynyttä kokemusta kirvesmiehen eri työtehtävistä. Toivomme sinulta löytyvän myös omia työkaluja. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä tehtävän kannalta. Tämän lisäksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa. Työmaat eivät välttämättä sijaitse aina julkisen liikenteen varrella, joten oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessäsi pääset tekemään monipuolisesti eri kirvesmiehen työtehtäviä! Palkkaus toteutuu rakennusalan työehtosopimuksen sekä osaamisesi, että kokemuksesi mukaan. Tarjoamme myös turvalliset työvaatteet sekä mukavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Hyvinkää, Riihimäki, 

Ilmoitusnumero: 88367001

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus