Timpuri saneerauskohteisiin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme timpuria pääkaupunkiseudun saneerauskohteisiin! 

Etsimme asiakkaillemme sisäkirvesmiehiä saneeraustyömaille. Oletko sinä etsimämme rautainen ammattilainen, jonka mielenkiinto suuntautuu saneerauskohteisiin? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 
Timpurina olet itsenäiseen työhön kykenevä, tarkka ja suunnitelmallinen. Sinulta löytyy aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja näyttöä timpurin eri työtehtävistä. Tehtävä edellyttää myös rakennuspiirustusten lukutaitoa. Plussana on, mikäli sinulta löytyy omia työkaluja sekä oman auton käyttömahdollisuus, sillä kaikki työmaat eivät välttämättä sijaitse aina helposti julkisen liikenteen varrella. 

Tarjoamme sinulle:
Meillä työskennellessäsi pääset tekemään monipuolisesti eri kirvesmiehen työtehtäviä aina väliseinien teosta listoituksiin. Kerro meille osaamisestasi ja mielenkiinnostasi niin etsitään juuri sinulle sopiva paikka! Palkkaus toteutuu rakennusalan työehtosopimuksen mukaan osaamisesi huomioon ottaen. Tarjoamme myös mielekkäät työvaatteet sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Näetkö itsesi jo näissä hommissa? Laita hakemusta tulemaan jo tänään ja kerro osaamisestasi! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmista työtehtävistäsi sekä mielenkiinnostasi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
0401985588 (arkisin 10-16)

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, saneeraus, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.