Timpuri saneerauskohteeseen Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Ylöjärvi

Haku päättyy 9.10.2022

Onko sinulla hanskassa monipuoliset rakennustyöt aina perustusvaiheesta sisävaiheen töihin sekä viimeistelyyn?

Etsinnässä on monipuolisen kokemuksen omaava timpuri asiakasyrityksemme saneerauskohteelle Tampereelle. Repertuaariisi voi kuulua esimerkiksi väliseinätyöt, sisäkatot sekä erilaiset lattia, – ovi – ja ikkuna-asennukset. Tekijältä odotamme alan koulutusta sekä ennenkaikkea kokemusta alalta. Olet kädenjäljestäsi ylpeä tekijä, jolla pysyy työkalut kädessä vaikka silmät kiinni.

Työaika raksalla on maanantaista perjantaihin 7–15.30 ja palkkaa maksamme osaamisesi mukaan rakennusalan työehtosopimusta noudattaen, kokemuksesi kuitenkin huomioon ottaen. Työmatkakorvaukset kotoa työmaalle tulevat aina palkan päälle ja tarpeen tullen maksamme myös työkalukorvauksia. Töitä on mahdollisuus aloitella joustavasti omien aikataulujen mukaan. Kohteessa on tarvetta tekijälle pitkälle loppuvuoteen, joten tässä on mahdollisuus pidempäänkin keikkaan. 

Ja niin kuin aina, timpurin liivin taskusta löytyvä ja voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys, joten huolehdithan sen kuntoon ennen töiden aloittamista!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

avainsanat: timpuri, kirvesmies, avoimet työpaikat, raksa, rakennusala, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.