Timpuri saneerauskohteelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 12.6.2022

Hei sinä timpuri, nyt olisi sulle töitä tarjolla! 

Haemme asiakasyrityksellemme timpuria saneerauskohteeseen Tampereen keskustan läheisyyteen. Työtehtäviin kuuluisikin väliseinätyöt, levyttäminen sekä laudoittaminen enimmäkseen. Timpurin tulisi kuitenkin osata ja olla kykenevä työskentelemään rakennustyömaan muissa työtehtävissä, kuten esimerkiksi ikkunoiden sekä ovien asennuksessa. 

Toivottavaa olisi, että timpurina olisit itsenäiseen työhön kykenevä, tarkka ja erityisesti ylpeä kädenjäljestäsi! Sinun ei välttämättä tarvitse olla kokenut konkari vaan voit myös olla meidän etsimä tuleva timpurilahjakkuus. Sinulla on nyt mahdollisuus uuden oppimiseen ja/tai työssäsi kehittymiseen. 

Lisäksi:

Kohteita on tällä hetkellä tarjolla useita, joten kerro omasta osaamisestasi ja mielenkiinnostasi niin etsitään juuri sinulle sopiva paikka! Palkkaa maksamme aina myös osaamisesi mukaisesti. 

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työturvallisuusvaatteet koko työsuhteen ajaksi. Haluamme tarjota sinulle pitkän työsuhteen ja mahdollisuutenasi on myös vakinaistua suoraan asiakkaidemme kirjoille. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiim

Mikäli kiinnostuit, niin laita ihmeessä hakemus tai skippaa paperihommat ja soita suoraan meille! Sinun kysymyksiisi vastaa raksatiimin HR-koordinaattori Ira Martin, 040 676 6383

avainsanat: avoimet työpaikat, kokopäivätyö, timpuri, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.